0486.571.415

Wat klanten over ons zeggen

Rene van den Broeck

Drie van onze scholen worden door in totaal acht MANNO medewerkers schoongemaakt. Ze doen er de dagelijkse schoonmaak, van gangen, bureaus en klaslokalen. We hoeven ons nu niet meer bezig te houden met het zoeken naar onderhoudspersoneel en/of vervanging tijdens langdurige afwezigheden. Bij MANNO hebben wij ook de mogelijkheid om na de schooluren te laten schoonmaken. Schoonmakers bijvragen als er extra druk op ons eigen personeel komt is ook geen probleem, bijvoorbeeld bij feestelijkheden of verbouwingen. De professionaliteit en deskundigheid van MANNO is voor ons een belangrijke meerwaarde. Dat is wat we ook verwachten van een professionele schoonmaakpartner.

Armand Verbruggen

Om een goede bedrijfsvoering te kunnen uitoefenen binnen onze archieven is een goed onderhouden locatie een prioriteit voor zowel de werknemer zijn werkplek alsook voor de ontvangst van onze klanten in onze vergaderzalen. Sinds 2009 werken wij samen met MANNO Cleaning uit Lier om ons op dit gebied te ontzorgen. De periodieke controles, de bereikbaarheid, het schoonmaakprogramma en de stabiele bezetting zorgen ervoor dat wij een tevreden klant zijn van MANNO Cleaning.

Johan Opdebeeck

Ben zeer tevreden over Ivo van MANNO Cleaning, nette jongen eerlijke afspraken duidelijke taal goede schoonmaak. Kortom een echte aanrader !

David Raymaekers

MANNO Cleaning heeft een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en houdt zich keurig aan de gemaakte afspraken. Ik kan hen van harte aanbevelen!

Michel Hermans

MANNO Cleaning is een betrouwbaar en snelschakelend schoonmaakbedrijf. Voor mijn filiaal in Mechelen had ik op korte termijn iemand nodig om het kantoor na de verbouwing schoon te maken. MANNO Cleaning was er binnen een uur om de klus op te nemen! MANNO Cleaning is een aanrader!

Henk Beeck

Als regionale vestiging van een landelijk opererend bedrijf maken wij graag gebruik van Specialisten binnen onze regio, MANNO Cleaning is zo'n specialist op schoonmaakgebied. Daarnaast zijn wij al vele jaren bekend met MANNO Cleaning daar wij vanaf de oprichting al hun assurantiezaken behartigen. Gezien onze langdurige samenwerking kunnen wij vol overtuiging vermelden dat zij hun werk in alle specialismen goed en vertrouwd uitvoeren.

Plaats een referentie

Indien u tevreden bent over de service die u van ons heeft ontvangen, zouden we dat graag van u vernemen.

Uw getuigenis zal gepubliceerd worden op deze pagina en om u te bedanken voor uw vriendelijke woorden zullen wij een link plaatsen naar uw website.

* Verplichte velden

 Naam & Voornaam *
 Email adres *
 Link naar uw website
 Uw getuigenis *
 Vul hieronder de code in aub *