0486.571.415
Rene van den Broeck
De professionaliteit en deskundigheid van MANNO is voor ons een belangrijke meerwaarde.
Armand Verbruggen
De periodieke controles, de bereikbaarheid, het schoonmaak-programma en de stabiele . . .
Johan Opdebeeck
Ben zeer tevreden over Ivo van MANNO Cleaning, nette jongen eerlijke afspraken duidelijke taal goede schoonmaak.
David Raymaekers
. . . kunnen wij vol overtuiging vermelden dat zij hun werk in alle specialismen goed en vertrouwd uitvoeren.

Ruiten wassen

Kan je geen ruiten schoonmaken of heb je gewoon geen zin?
Dan staan wij klaar om dat professioneel aan te pakken

MANNO Cleaning maakt alle ramen meedogenloos schoon, groot of klein, hoog of laag. Zowel het glaswerk als de omlijstingen worden gepoetst en ook de vloer eronder laten wij vlekkeloos achter. De afspraken met de klant worden zo goed mogelijk nagekomen op afgesproken data. Eerlijke prijzen, kwaliteit en klantgerichtheid zorgen ervoor dat wij tevreden klanten hebben.

Wij streven naar het aanbieden van een uitstekende service, ongeacht het type schoonmaak. Of het nu standaard ramen, grote maten, of schuine wanden zijn, wij bieden een professionele service. Wij reinigen alle soorten ramen, ongeacht hun lengte en toegankelijkheid.

Uitstekende glazenwasser

Een vuil raam geeft nooit een goede indruk. Het trekt de aandacht weg van de troeven die uw woning, appartement, winkel of bedrijf ongetwijfeld wel heeft. Doe een beroep op een professionele ruitenwasser voor een eenmalige of regelmatige onderhoudsbeurt. MANNO Cleaning is de partner die u zoekt. Wij maken van elke ruit weer een echte spiegel, zelfs de kleinste spat ontsnapt niet aan onze aandacht. Wij garanderen u met andere woorden letterlijk schitterende resultaten!

Ruiten troef !

Ramen of ruiten zijn vaak heel moeilijk bereikbaar. Probeer die dus in geen geval zelf te wassen, veel te gevaarlijk. Reken op de vaardige handen van een specialist. Want ramen reiniging is een echte stiel, die heel wat ervaring en voorbereiding eist. MANNO Cleaning heeft al het materiaal in huis voor de perfecte reinigingsbeurt. Wij werken voor bedrijven en kmo’s, maar uiteraard ook voor particulieren.

Glasheldere afspraken

Ramen wassen is onze hoofdactiviteit. Maar daarnaast reinigen wij rolluiken, veranda’s, reclameborden en luifels. Wilt u een contract voor een maandelijkse of (half)jaarlijkse onderhoudsbeurt? Neem vandaag nog contact op met ons, we werken ongetwijfeld een deal uit waarmee iedere partij tevreden is.
Wilt u echt uitblinken? Ga in zee met MANNO Cleaning.

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser ?
Neem dan contact op met MANNO Cleaning.